Alla inlägg under april 2010

Av Qwarnsveden triathlon - 7 april 2010 20:02

       I morse stack ganget ut pa en valplanerad cykeltur och jag skulle ta emot Stefan som kom med bussen fran Palma vid lunch. ag hade tur och fick skjuts in till Alcudia med Lotta, en triathlet fran Vasteras som jag brukar traffa pa tavlingar i Sverige. Vi reste med samma plan fran Arlanda och bor pa samma hotell, coolt.


Jag kande mig som en riktig reseledare som tog emot Stefan nar han kom av bussen. Vi tog en taxi till hotellet, checkade in och gick med bagaget till rummet och sedan och hyrde cykel. Allt tog ca 50 minuter, for oss tog det cirka tva dygn innan vi hade koll pa allt detta   


Vadret var sa dar, lite molnigt och blasigt. Cykelturen gick bla annat till Sineu dar de at en underbar lunch, som Fredrik pratade hela eftermiddagen om. Kyckling med pepparsas, va.


Langsta turen hittills, efter 8 mil var de flesta ganska utmattade. Utom Fredrik som borjar likna en duracellkanin. Han stack ut pa en extrarunda med Stefan o sen ut o sprang.



Efter middagen la sig alla pa min och Jessicas sangar och planerade morgondagen da vi skulle forsoka traffas och ata lunch pa ett lampligt stallle.

Av Qwarnsveden triathlon - 6 april 2010 14:04

Vaknade och kollade oroligt genom fonstret, det var helklar himmel och sol, dock bara 7 grader varmt pa morgonen.


Vi gick till frukosten och vantade in lite varmare vader. Personalen ar sa trevliga har. Flickorna har lite kul at att de gar runt och sager "olla" hela tiden   

(hola = hej pa spanska).


En kvall nar vi satt oss och skulle ata middag kom kyparen och fragade Fredrik: Papa? och sa pekade han pa flickorna. Fredrik blev forskrackt och sa No, No, No papa! och vi bara skrattade allihop. De trodde nog vi var en familj. Nu gar Fredrik under namnet papa efter det. Lite gulligt.


Hela ganget stack ut pa en underbar cykeltur till en liten stad inat landet som heter Petra, dar de at lunch pa torget. Ett maste enligt Fredrik. De var ganska trotta nar de kom hem efter 7,5 mil, men Ulrika och Fredrik ville ta en till tur upp till Cap Formentor. Det ar en udde med en slingrande vag. De var nog ocksa lite slut efter den turen.

          


Sjalv lag jag vid poolen flera timmar, det var inte sa dumt det heller, hade iaf inte orkat gjort annat. Hela hotellkomplexet ar ratt stort, sakert en kilometer langt. Sa att ga fram och tillbaka fran vart rum till receptionen och till poolen och allt ar ju jobbigt.


Kolla in var vi bor:

http://www.clubpollentia.com/index_en.html


Harligt va?


/Monica



Av Qwarnsveden triathlon - 5 april 2010 14:04

Vi trodde vi kommit till paradiset och att solen skulle skina outtrottligt hela veckan. Sondag morgon var det molnigt och under frukosten, (som var kanon) borjade det att regna alldeles forfarligt. Blaste och vrakte ner.


Vi maste ju iaf hamta tjejernas cyklar inne i Alcudia sa vi tog en taxi dit. Malin och Jessica hade klatt pa sig alla klader och regnklader som fanns, typ mina allihop, och cyklade tillbaka till hotellet. 5 kilometer i sporegn och motvind. Stackare. Jag tog en taxi. Sedan var det dags for simning, utomhusbassang, cirka 22 grader, fortfarande sporegn. Tjejerna i vatdrakt och Fredrik utan, en riktig viking. Jag pa kanten. som fick ta kort pa dem och ge lite siminstruktioner.

    


Efter en sen lunch, da vi borjat ge upp hoppet om cykling, sa klarnade det upp och ganget stack ut pa en 6-mila runda in mot landet, med Fredrik som guide. Tur vi har Fredrik som kan den har on utan och innan.

    


Det var till och med sa varmt och soligt att jag kunde slappa vid poolen i bikini under tiden de cyklade, skulle bli lite trakigt annars.


Och tack och lov, hittade jag en dator pa hotellet, sa man inte far abstinens under veckan. Bilderna kommer senare.


/Monica

Av Qwarnsveden triathlon - 5 april 2010 13:53

Hej,


Pa mangas begaran kommer har lite info om vart utomordentliga traningslager. Ska forsoka hitta ord utan a,a och o men det ar inte sa latt   


Resan ner gick bra, vissa sov pa Arlanda och vissa tog bilen och var uppe hela natten. Gissa vilka var trottast? Vadret var iaf underbart cirka 20 grader varmt och klar himmel. Inte alls dumt.

  


Nar vi checkade in var inte rummen klara sa vi fick vanta nagra timmar. Efter det var klockan over tva sa vi tog en taxi till Port Alcudia dar Ulrika skulle hamta ut sin cykel. Naturligtvis hade vi missat att de har siesta i det har trevliga landet sa affaren oppnade igen klockan 16. Vantade i nagra timmar ute pa gatan och en otalig Fredrik, som hyrt cykel pa hotellet, dansade runt oss.

    


Tillbaka pa hotellet blev det en loptur for Malin och Jessica medan coachen vilade upp sig. Efter en harlig middagsbuffe dar vi hjalptes at att tomma faten var vi matta och trotta. Vi gick och la oss klockan halv nio och sov till klockan atta nasta dag.


coach Monica

Av Qwarnsveden triathlon - 1 april 2010 08:45

Är det fler som är trött på vinter och snö, räck upp en hand!


Inte för att regn är mycket bättre. Duktigt av alla att kämpa på med träning i den vinter som varit.


Nu är det ju vissa i klubben som åker på Träningsläger om några dagar till Mallorca. Avundsjuka?


Hoppas det blir ett bra läger med fint väder och att vädret blir bättre här hemma också.


Med förhoppning om snar vår med start av cykelsäsongen


/Monica

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards